Allereerst van harte gefeliciteerd met je plekje bij de leukste studie in de gezelligste studentenstad van het land: geneeskunde in Utrecht! De Medische Studenten Faculteitsvereniging Utrecht "Sams", oftewel MSFU "Sams", is dé studievereniging voor alle geneeskundestudenten in Utrecht, en staat klaar om jou te helpen om deze studententijd nog beter en mooier te maken.

Na de zomer mogen jullie van start gaan, en de komende tijd zullen er een hoop mails en brieven met informatie jullie kant op komen. Op deze website vinden jullie alvast een overzicht van alles wat de MSFU "Sams" jullie tijdens de introductieweek én daarna te bieden heeft. Je kan je al inschrijven bij de MSFU "Sams" door in de blauwe balk op 'inschrijven' te klikken, de rest wijst zich vanzelf!

Let op: wegens problemen met de website worden de bevestigingsmails niet verstuurd. Op het moment dat je betaald hebt, kan je ervan uitgaan dat je inschrijving handmatig zal worden goedgekeurd. Dit kan enkele dagen duren. Excuses voor het ongemak.

Hopelijk tot snel!