Aanmeldingen commissies

Datum: 
13/11/2019 - 20:00

Op woensdag 11 november is er weer de mogelijkheid om je aan te melden voor commissies van MSFU "Sams". De aanmeldingen zullen 's middags plaatsvinden van 12:30 u - 13:30 u op het Samsplein of vanaf 21:00 u op de Hamburgerstraat 27. Je kunt je aanmelden voor de volgende commissies:

ABCie
De ABCie organiseert twee grote evenementen per jaar: het eerstejaarsweekend en het actieveledenweekend. Wil jij volgend jaar het eerstejaarsweekend organiseren voor de nieuwe 300 eerstejaars geneeskundestudenten? En lijkt het je leuk om in mei een weekend te organiseren voor iedereen die actief is bij MSFU "Sams", waarbij er een cantus zal worden gehouden, spelletjes gespeeld zullen worden en er een groot feest is? 

Weekendcie
De weekendcie organiseert in november een weekendje weg. Denk aan Antwerpen, Berlijn of Brugge. Tijdens dit weekend worden er culturele activiteiten gedaan, wordt er een medische faculteit bezocht en zal er 's avonds een leuk feest zijn. De weekendcie is een kleine commissie die erg leuk is als je nog niet veel commissie ervaring hebt. Je vergadert ongeveer eens per twee weken. 

ACTIVE - commissie ACTualiteiten en Inzet Voor Elkaar
De ACTIVE is een relatief nieuwe commissie die zich richt op de maatschappij. De drie hoofddoelen van deze commissie zijn inzet voor goede doelen, het aanbieden van vrijwilligerswerk en het organiseren van maatschappelijk en politiek gerelateerde activiteiten. Wij zijn op zoek naar zeven enthousiaste, gemotiveerde bachelor- én masterstudenten.

Congrescommissie
De congrescommissie organiseert uiteraard een congres, in een thema naar keuze! Denk aan thema's als vrouwengeneeskunde, highlights in de geneeskunde, oncologie en traumageneeskunde. De commissie is tijdens hun jaar bezig met het kiezen van een thema en het regelen van sprekers. Lijkt het je leuk om een serieuze activiteit te organiseren naast je studie? Dan is de congrescommissie iets voor jou!