Actieveleden BBQ

Datum: 
02/07/2020 - 17:45 tot 03/07/2020 - 22:00

Let op: alleen voor leden die in een raad of commissie zitten

Afgelopen maanden konden vele activiteiten van de MSFU "Sams" geen doorgang vinden vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Gelukkig hebben we tot en met de Diesweek mogen genieten van alle fantastische activiteiten, maar ook tijdens de intelligente lockdown hebben jullie niet stil gezeten. Een online ECG-workshop, een online pictionary borrel, een take-away diner, en nog meer... Het zomerreces gaat inmiddels bijna van start, en nu versoepelingen van de maatregelen de ruimte bieden, willen we deze kans aanpakken om jullie te bedanken voor jullie fantastische inzet, creatieve ideeën, gezelligheid en enthousiasme! Daarom nodigen we jullie graag uit voor onze actieveledenbarbecue.

Aangezien we ons aan de RIVM-maatregelen houden, zal de barbecue dit jaar wel in een aangepaste vorm plaatsvinden. De barbecue zal daarom verspreid worden over vier momenten op donderdagavond 2 juli en vrijdagavond 3 juli. Zowel op donderdag als op vrijdag zijn er twee shifts met maximaal 30 personen, van 17:00 tot 19:00 en van 19:00 tot 21:00. 

Inschrijven kan tot dinsdag 30 juni tot 12.00 uur via de volgende datumprikker:  https://datumprikker.nl/puxaw2vm6derekza of klik hier.

Let op, want vol = vol! Aangezien de eerstejaars op vrijdag tentamen hebben, willen we de ouderejaars vragen om zich op donderdag in te schrijven tot de donderdag vol zit(wij kijken er op toe dat eerstejaars op vrijdag enigszins voorrang krijgen).

Mocht je vegetarisch zijn, of andere relevante dieetwensen hebben, geef dit dan via de mail door aan bestuur@msfusams.nl.

Nog een laatste opmerking: bij slecht weer is het nog niet zeker of de barbecue door kan gaan, we zijn momenteel nog bezig met het zoeken van een alternatief. We zullen jullie hiervan op de hoogte houden!

Wij hebben er heel veel zin en hopen jullie dan te zien!