Commissie aanmeldingen

Datum: 
18/11/2020 - 18:00 tot 21:00

Op woensdag 18 november is er weer de mogelijkheid om je aan te melden voor raden en commissies van de MSFU "Sams". De aanmeldingen zullen plaatsvinden van 18:00 tot 22:00 online. Je kunt je aanmelden voor de volgende commissies door een mailtje naar hen te sturen:

ABCie
De ABCie organiseert twee grote evenementen per jaar: het eerstejaarsweekend en het actieveledenweekend. Wil jij volgend jaar het eerstejaarsweekend organiseren voor 300 nieuwe eerstejaars geneeskundestudenten? En lijkt het je leuk om in mei een weekend te organiseren voor iedereen die actief is bij de MSFU "Sams", waarbij er een cantus zal worden gehouden, spelletjes gespeeld zullen worden en er een groot feest is? Meld je dan aan!
abc@msfusams.nl

Weekendcie
De weekendcie organiseert in november een weekendje weg. Denk hierbij aan locaties als Antwerpen, Berlijn of Brugge. Tijdens dit weekend worden er culturele activiteiten ondernomen, wordt er een medische faculteit bezocht en zal er 's avonds een leuk feest zijn. De weekendcie is een kleine commissie die erg leuk is als je nog niet veel commissie ervaring hebt. Je vergadert ongeveer eens per twee weken.
weekendcie@msfusams.nl

Congrescommissie
De congrescommissie organiseert een congres in oktober in een thema naar keuze! Denk aan thema's als vrouwengeneeskunde, highlights in de geneeskunde, oncologie en dit jaar natuurlijk drugs. De commissie is gedurende het jaar bezig met het kiezen van een thema en het regelen van sprekers. Lijkt het je leuk om een serieuze activiteit te organiseren naast je studie? Meld je dan aankomende woensdag 13 november aan.
congres@msfusams.nl

​​​​​​​