Goededoelendriedaagse

Datum: 
30/03/2021 - 10:00 tot 01/04/2021 - 10:15

Kledinginzameling - 30 maart

De ACTIVE zamelt kleding in voor het goede doel! In samenwerking met Villa Vrede (een initiatief van het Rode Kruis) zullen wij op 30 maart kleding inzamelen voor mensen zonder verblijfsstatus. Villa Vrede is een dagopvang die ongedocumenteerde een plek biedt voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling. We kennen het allemaal: een overvolle kledingkast gevuld met kleding die we eigenlijk niet meer dragen. Heb jij dus nog een leuk topje, oude broek of paar schoenen liggen die je niet meer draagt, lever ze dan 30 maart in op Hamburgerstraat 27 en wij zorgen dat ze goed terecht komen! Om een overzicht te hebben hoe veel mensen we kunnen verwachten vragen we jullie om je in te schrijven middels deze volgende link

Kratjesactie - 31 maart

Stapelen de bierkratten zich bij jouw thuis ook zo snel op? 
Woensdag 31 maart halen wij deze voor onze krattenactie gratis bij je op! 
De opbrengst zal worden gedoneerd aan het goede doel, namelijk de stichting samen lachen. 
Zij zullen dit geld gaan gebruiken om kinderen mee te nemen op uitjes, bij wie dit vanwege hun thuissituatie anders niet mogelijk zou zijn.

Inschrijven kan via deze link.

Paaslunch wandeling - 1 april

Pasen staat alweer voor de deur en wil jij de paashaas nog even in het echt zien? Meld je dan nu aan in duo’s of alleen voor een gezellige paaslunch wandeling. Je wandelt met z’n tweeën een mooie route door Utrecht. Ben je alleen dan koppelen wij je. (Let op per persoon 1 kaartje kopen)

Nadat je een kaartje hebt gekocht krijg je van ons een mail en kan je je aanmelden via de Google docs om je starttijd te kiezen tussen 12.30 en 14.00. Vul hier jouw naam en ook de naam van je partner in als je deze hebt! Ben je alleen geef dit even aan als reactie op onze mail zodat we je kunnen koppelen.

Wat ga je doen: je start op een locatie en krijgt hier de eerste versnapering. Vervolgens krijg je van ons aanwijzingen naar je volgende lunch onderdeel, zoeken dus! De route die je loopt is met 4 stops in totaal en duurt ongeveer ruim een uur.

Wie weet kom je onderweg de paashaas tegen!