Oktober: voor ieder wat wils!

 
  LEDENMAIL Vrijdag 12 oktober
ACTIVITEITEN

 

 
Iedere woensdag
12.30 uur - 13.15 uur
Lunchbar Stratenumkamer
21.00 uur - 00.30 uur
Borrel Hamburgerstraat 27
AGENDA OKTOBER 2018
Vrijdag 5 | 19:00
Bestuurswissel
Woensdag 10 | 21:00
Clusterborrel WG 1 t/m 12
Vrijdag 12 | 19:00
Kookcie diner: Arabian Nights
Dinsdag 16 en donderdag 18 | 19:30
Audities toneel
Dinsdag 16 t/m donderdag 18 | 18:00
Eerstejaarseetweek
Woensdag 17 | 21:00
Inschrijfborrel weekend naar Gent
Woensdag 17 | 21:00
Clusterborrel WG 13 t/m 24
Zaterdag 20 en zondag 21 | 10:45
Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS)
Woensdag 24 | 21:00
Inschrijfborrel snowcie
Zaterdag 27 | 9:30
Medisch Studentencongres 'Out of the Box'
 
AGENDA NOVEMBER 2018
Dinsdag 7 | 19:00
Carrière avond: Arts, wat nu?!
Dinsdag 7 | 19:30
Beleidsraad
Vrijdag 9 t/m zondag 11 | 16:00
Eerstejaarsweekend
Woensdag 14 | 12:30 en 20:00
Aanmeldingen actieve leden en breekweekendcommissie, ACTIVE, congrescommissie en weekendcommissie
Dinsdag 20 | 19:00
AR-activiteit
Woensdag 21| 23:00
Geneeskundefeest
Vrijdag 23 en zaterdag 24 |
Weekendcie naar Gent
Zaterdag 24 | 12:00
Alumnidag
Maandag 26 | 19:00
Algemene Leden Vergadering (ALV)
Woensdag 28 | 21:00
Sinterklaasborrel
Donderdag 29 | 17:00
Geneeskunde Olympiade

Kookcie diner: Arabian Nights
Het wordt langzamerhand kouder en de handschoenen en sjaals worden weer uit de kast gehaald. Om ons nog even in warmere oorden kunnen wanen, neemt de kookcie ons mee naar het middenoosten. Ze hebben ter inspiratie Aladdin, Sinbad de Zeeman en Lawrence of Arabia gekeken en zijn er klaar voor jullie een culinair Arabisch avontuur aan te bieden. Er zullen dit diner voor het eerst ook veganistische opties aangeboden worden! 

kookciediner

Eerstejaarseetweek
De introductie week is al een tijdje achter de rug en ook voor jullie is het echte studentenleven begonnen: hoorcolleges bijwonen, een kamer zoeken, werkgroepen voorbereiden en voor sommigen van jullie een studenten-, sport- of studievereniging. Een onwijs leuke, maar ook drukke periode! Wij willen jullie daarin graag bijstaan en daarom organiseren wij iets speciaals… Geen zware boodschappen zeulen en nog moeten kokkerellen na een lange dag college: dat doen wij voor jou van 16 t/m 18 oktober tijdens de eerstejaarseetweek! Voor de dinsdag is nog een aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via http://bit.ly/eetweek.

eerstejaarseetweek

Audities toneel
Volgende week, 16 en 18 oktober, zijn alweer de audities voor toneel! Misschien hebben jullie het stiekem al in de wandelgangen vernomen, maar dit jaar wordt anders dan anders! We gaan met z’n allen een stuk op de planken zetten, dat uit kortere stukjes zal bestaan en dat zal zijn gebaseerd op jullie talent! Daarom is iedereen welkom en is het dus geen vereiste om de sterren van de hemel te kunnen zingen. De regisseur, zang- en danscoach en de toneelraad zullen een klein deel van de voorstelling al klaar hebben liggen, maar het is de bedoeling dat vooral de spelers met eigen ideeën komen. Je kan het zo gek niet bedenken, initiatief wordt beloond! Kortom, kan jij goed dansen, acteren, jongleren, fluiten, goochelen, zingen, moonwalken, mimespelen, een instrument bespelen, vuurspuwen, typetjes nadoen of heb je helemaal geen waanzinnig talent, maar lijkt het je gewoon ontzettend leuk? Kom dan auditie doen!! Meld je snel aan, want over 2 dagen wordt de mail met inhoudelijke informatie over de audities al verstuurd! Aanmelden kan door te mailen naar toneelraad@msfusams.nl, geef daarbij ook de voorkeur voor de auditiedag aan. Iedereen is welkom!

toneelaudities

Clusterborrels
Op 10 en 17 oktober worden er clusterborrels georganiseerd in ons pand aan de Hamburgerstraat 27. De studenten van cluster 1 en 2 (werkgroepen 1 t/m 12) mochten 10 oktober vanaf 21:00 gratis een drankje komen halen bij de HBS! Wees niet bang, clusters 3 en 4 (werkgroepen 13 t/m 24) mogen 17 oktober hun gratis drankje komen halen! Dit is tevens een ideale gelegenheid om de andere werkgroepen beter te leren kennen en de stand van jouw werkgroep in de minimetercompetitie te verbeteren! Dus spoor je werkgroep aan en dan zien wij jou graag op de Hamburgerstraat! En vergeet je ID-kaart niet J

Inschrijfborrel weekendcie
Volgende week is het moment aldaar! De inschrijfborrel voor de felbegeerde Weekendcie-reis 2018 naar Gent zal plaatsvinden op woensdag 17 oktober. Vanaf 22:00 zal de officiële kaartverkoop voor dit magistrale weekendje genot beginnen. Be there or be not in Gent!

weekendcie gent

Interfacultair Medisch Studentenoverleg
Op 20 en 21 oktober zal er een heel leuk congres plaatsvinden vanuit het Interfacultair Medisch Studentenoverleg (IMS). Dit is een congres dat door en voor studenten georganiseerd wordt met drie workshops, twee lunches, een diner, een hotelovernachting en lezingen met als thema regeneratieve geneeskunde.

Dan de praktische informatie: het congres vindt plaats in Leiden, kost €1 (en €20 borg), begint zaterdag om 10.45 en eindigt zondag om 16.15 en inschrijven kan uiterlijk 12 oktober (VANDAAG DUS!).

De verschillende workshops kun je vinden op: https://interfacultairmedischstudentenoverleg.nl/workshops/

Aanmelden kan via: http://mfls.nl/?srcView=new_forms_overview&view=form&page=219&form=79

ims

Inschrijfmomenten snowcie
Ondanks het mooie weer van de afgelopen dagen, is onze snowcie Ski-fall al druk bezig om een wintersportreis naar Risoul voor jullie te organiseren! Op 28 december zullen we richting de sneeuw gaan en op 6 januari arriveren we weer in Utrecht. Deze reis zal vol zitten met skiën, snowboarden, après-ski en veel gezelligheid. De inschrijvingen zullen snel plaatsvinden: op maandag 22 oktober in de middagpauze voor de collegezalen en op 24 oktober tijdens de borrel op de Hamburgerstraat!

Medisch Studentencongres 'Out of the Box'
Of je nu druk bezig bent met studeren, hard aan het zwoegen bent op je coschap of juist even niets hoeft: zet zaterdag 27 oktober 2018 alvast groot in je agenda! Op deze dag zal het veertiende Medisch Studentencongres van de MSFU “Sams” plaatsvinden. De dag zal in het teken staan van verbazingwekkende, innovatieve technieken binnen verschillende specialismen, van toekomstvisies voor de zorg en van alternatieve paden die binnen de geneeskunde bewandeld kunnen worden. Kortom, kom samen met ons en met de aanwezige experts uit verschillende takken van de geneeskunde Out of the Box denken! Kaartjes zijn verkrijgbaar via https://www.msfusams.nl/activiteiten/kaartverkoopdig.congres

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven voor de MSFU "Sams"-ledenmail
Powered by AcyMailing