Ledenmail MSFU "Sams" januari 2014

 
  Ledenmail Vrijdag 20 december
ACTIVITEITEN EN ADVERTENTIES

 

 
Iedere woensdag
12.30 uur - 13.15 uur
Lunchbar Stratenumkamer
21.00 uur - 01.00 uur
Borrel Hamburgerstraat 27
AGENDA JANUARI 2014
Dinsdag 7 | 19:30
Beleidsraad
Donderdag 9 |
Workshop hechten
Vrijdag 10 | 18:00
SUMMA-nieuwjaarsborrel
Donderdag 14 | 19:00
Workshop 'Help, ik word arts' Woensdag 15 | 12:30 en 20:00
Aanmeldingen almanakraad, ouderdagraad en snowcie
Woensdag 15 
Stagemarkt
Donderdag 16 | 18:00
Compassion for care
Woensdag 22 | 21:00
Rosalind Franklin Contestpubquiz
Dinsdag 28 | 19:00
Kookciediner
Woensdag 29 | 21:00
Diesonthullingsborrel
 
AGENDA FEBRUARI 2014
Woensdag 5 | 21.00
BECO onthullingsborrel
Woensdag 12 | 21.00 
Start minimetercompetitie
Donderdag 13 |
Speeddate met specialisten
Maandag 17 | 
Pasdag Megala en gala MSFU "Sams"
 Vrijdag 21 |
Actieve Ledenweekend

 Mededelingen

Nieuw alcoholbeleid
In het nieuws hebben jullie waarschijnlijk al wel iets opgevangen over de nieuwe alcoholwetgeving. Vanaf 1 januari 2014 gaat de minimumleeftijd voor het kopen van alcohol omhoog van 16 naar 18 jaar. Dit houdt voor de MSFU “Sams” in dat we op activiteiten waar alcohol aan te pas komt (zoals borrels en feestjes) zullen controleren op leeftijd door middel van ID-kaart en bandjes uit zullen delen. We begrijpen dat het voor jullie vervelend is steeds je ID-kaart mee te moeten nemen, maar helaas zijn we wel verplicht tot het controleren van de leeftijd. Houd er dus rekening mee en neem je ID-kaart mee naar de activiteiten. Alvast bedankt!


Activiteiten

10 januari | SUMMA Nieuwjaarsborrel
Valt de eerste collegeweek je alweer zwaar? Zijn je goede voornemens gefaald? De SUMMA-cie komt je opvrolijken door het nieuwe jaar in te luiden met een gezellige borrel in café De Stad. Kom gezellig de week afsluiten en klets bij met al je vrienden! De borrel is ook toegankelijk voor studenten voor CRU-geneeskundestudenten.

15 januari | Stagemarkt
Er is zo’n groot aanbod aan wetenschappelijke stages voor jaar 6 dat het soms moeilijk is iets te kiezen. De stagemarkt is er speciaal voor om te kunnen oriënteren op een mooie plaats voor de klinisch wetenschappelijke stage en voor jaar 4 van de SUMMA, duurt van 17.30 tot 20.00 uur en vindt plaats in de kroonluchter van het Hijmans van den Berghgebouw. Om 19.30 uur start in de blauwe collegezaal de wetenschapsvoorlichting door dr. P. Van der Sluijs die om 20.00 wordt gevolgd door een voorlichting over het schakeljaar door dr. T. Van Haeften. Vanaf 17.00 kun je je voor de stagemarkt aanmelden in de kroonluchter. Er is gratis pizza en salade!

15 januari | aanmeldingen almanakraad, ouderdagraad, snowcie, WK-cie
Binnenkort wisselen een aantal raden en commissies en het is dus weer mogelijk je aan te melden voor de almanakraad, de ouderdagraad, de snowcie en de WK-cie. Voor ieder wat wils dus.
De aanmeldingen vinden plaats tussen 12.30 en 13.30 in de stratenumkamer en tussen 20.00 en 22.00 op de HBS. Heb je zin om leuke activiteiten te organiseren of een mooi boek te maken en heb je zin om dat met een leuk groepje studenten te doen? Kom je dan aanmelden!

20 januari | Wintersport reünieborrel
Ben je in de kerstvakantie mee geweest op wintersport en mis je je ski- of snowboardgenootjes? Het is tijd om herinneringen op te halen onder het genot van een lekker biertje in café Lieve Lust. Ook als je niet mee geweest met bent wintersport maar wel houdt van een goede après-ski ben je welkom op de borrel!

22 januari | Rosalind Franklin Pubquiz
Hoe staat het met jouw medische kennis? Heb je zin om deze kennis te testen en zo kans te maken op mooie prijzen? Doe dan mee met de Rosalind Franklin Pubquiz! Een pubquiz bomvol medische vragen en opdrachten.
Inschrijven kan in teams van 3-5 personen. De entree is 1 euro. Inschrijven kan via bestuur@msfusams.nl en ter plekke op de HBS.

29 januari | Diesonthullingsborrel
Van 17 t/m 22 maart 2014 vindt de Dies Natalis plaats, de verjaardagsweek van de MSFU “Sams”. Dit is een week vol allerlei leuke activiteiten voor alle geneeskundestudenten. Die diesraad is hard bezig een geweldige week voor jullie te organiseren en wil het thema graag onthullen op de borrel op de HBS. Kom lekker een biertje drinken en geniet van de voorbereidde onthulling!

5 februari | BECO onthullingsborrel
De Buitenlandse Excursiecommissie, afgekort BECO, organiseert elk jaar een reis naar een land in Europa. De BECO zal dit jaar plaatsvinden van 12 t/m 19 april. Waar de reis naar toe gaat is nu nog geheim, maar dit zal allemaal onthuld worden op de BECO onthullingsborrel. Komt dat zien!

12 februari | Start minimetercompetitie
Houd je van borrelen en met je raad, commissie of andere vriendengroep een lekker biertje te drinken? Dan maak je misschien wel kans de minimetercompetitie te winnen! Van 12 februari tot en met 5 maart kun je op de wekelijkse borrel op de HBS voor 4,50 euro vijf biertjes bestellen in een zogenaamde minimeter. Voor elk team wordt bijgehouden hoeveel minimeters er in totaal besteld zijn. Na vier weken wordt bekend wie de winnaar is van deze bijzondere gezellige wedstrijd

13 februari | Co-raad speeddate met specialisten
Weet jij al wat je wilt worden? Elke specialisatie heeft wel iets interessants. Het kan helpen rechtstreeks met een specialist over zijn vakgebied te kunnen praten. Dit kan bij deze speciale borrel van de co-raad, waarbij je langs allerlei specialisaties komt en met de dokter zelf kunt praten over de ins-and-outs van zijn beroep. Hopelijk maakt het je keuze iets gemakkelijker! De locatie en tijd zijn nog niet bekend, maar als je nu al graag wilt opgeven kan dit via co-raad@msfusams.nl.  

17 februari | Pasdag Megala
Heb jij nog geen galajurk of rokkostuum voor het Megala van 7 maart en het gala van de MSFU “Sams” van 2 mei? Voor deze gelegenheden wordt een pasdag georganiseerd door de galaraad in samenwerking met Budgettie, waar je voor een lage prijs een rokkostuum inclusief schoenen of een jurk kunt kopen. Meer details volgen snel!


Advertenties

Capita Selecta
Capita Selecta heeft nu ook bijlescursussen voor Geneeskundestudenten jaar 1 & 2 in Utrecht! Door onze jarenlange ervaring in het geven van bijles aan Geneeskundestudenten (in bijvoorbeeld Amsterdam, Groningen en Rotterdam) vormen onze cursussen de beste voorbereiding op je tentamen. De cursussen bestaan uit 3 keer 3 uur les of 3 keer 4 uur les en worden gegeven door een studentdocent. Bij de cursus ontvang je een lespakket o.a. met een complete samenvatting van de tentamenstof. Het slagingspercentage na het volgen van een cursus is 75%! Wil jij ook met meer zekerheid je tentamen ingaan? Ga naar www.capitaselecta.nl en meld je aan voor een cursus! Lijkt het je leuk om repetitor te worden? Stuur dan een mailtje naar utrecht@capitaselecta.nl. 


ABN Amro Medisch Studenten Pakket
Ben je medisch student en wil je je bankzaken in één keer goed geregeld hebben? 
Speciaal voor jou is er het gratis Medisch Studenten Pakket. Daarmee is rood staan geen enkel probleem. Bovendien kun je gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Klik hier om een studentenrekening te openen!

ABN AMRO4  

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven voor de MSFU "Sams"-update.
Powered by AcyMailing