Juni: één groot feest!

 
  LEDENMAIL juni 2019
ACTIVITEITEN EN ADVERTENTIES

 

 
Elke woensdag tot de zomer
12.00 uur - 13.15 uur
Lunchbar Samskamer
21.00 uur - 00.45 uur
Borrel Hamburgerstraat 27
AGENDA JUNI 2019
Dinsdag 4 | 19:30
Open StudentenOnderwijsOverleg
Woensdag 5 | 12:30 en 20:00
Aanmeldingen BECO, dox-diesraad, galaraad en toneelraad
Donderdag 6 | 16:00
Feestelijke opening Samsplein
Vrijdag 7 | 18:30
Kookciediner: 'Oost-West, Thai Best'
Dinsdag 11 | 15:00
WK-wedstrijd Nieuw-Zeeland - Nederland
Dinsdag 11 | 19:00
Algemene ledenvergadering
Woensdag 12 | 20:00
Barcocantus: Après-skihuts!
Donderdag 13 | 19:00
Co-raad tapeworkshop
Vrijdag 14 - zondag 16 |
Liftweekend
Zaterdag 15 | 15:00
WK-wedstrijd Nederland - Kameroen
Dinsdag 18 | 19:00
EJC activiteit
Woensdag 19 | 20:00
Bijzondere algemene ledenvergadering
Woensdag 19 | 21:00
Themaborrel en eindfeest
Donderdag 20 | 18:00
WK-wedstrijd Nederland - Canada
Vrijdag 21 | 19:00
Zomeroptreden 'Echo'
Woensdag 26 | 20:30
ACTIVE borrellezing
 
AGENDA JULI 2019
Dinsdag 2 | 19:00
WK-cie pubquiz
Dinsdag 2 | 19:30
Open StudentenOnderwijsOverleg
Vrijdag 5 | 15:00
Aftertentamenborrel Circulatie II
Vrijdag 5 | 18:00
Actieve ledenbarbecue
Zaterdag 6 juli t/m zondag 25 augustus | 
Zomerreces

Activiteiten

Woensdag 5 juni 12:30 en 20:00 - Aanmeldingen BECO, dox-diesraad, galaraad en toneel
Komende woensdag is het weer tijd voor de aanmeldingen voor een aantal raden en commissies. Je kunt je aanmelden voor de volgende dingen:
- Buitenlandse Excursiecommissie (BECO): de BECO organiseert de jaarlijkse buitenlandse reis in de onderwijsvrije week. Een jaar lang wordt er gewerkt om een fantastische reis neer te zetten.
- Dox-diesraad: de dox-diesraad organiseert de diesweek in maart, waarin veel uiteenlopende activiteiten plaatsvinden. Daarnaast worden ook de geneeskundefeesten door de dox-diesraad georganiseerd.
- Galaraad: de galaraad organiseert het jaarlijkse gala, een groot en chique evenement waar veel studenten op afkomen.
- Toneelraad: de toneelraad draagt zorg voor het (her)schrijven van een stuk, het casten van de spelers, het decor etc. Kortom, voor alles wat nodig is om een toneelvoorstelling op te kunnen voeren!

Is er een raad of commissie die je aandacht heeft getrokken? Kom dan woensdag naar de aanmeldingen op het Samsplein of de borrel op de Hamburgerstraat 27.

aanmeldingen

Donderdag 6 juni 16:00 - Feestelijke opening Samsplein
Het Samsplein is de nieuwe locatie voor de werkplekken van het bestuur van de MSFU “Sams” (voorheen in het Stratenum), wat op dezelfde locatie zal zijn als de boekverkoop. Bovendien zal er een klein terras gebouwd worden voor de balie waar studenten, docenten en UMC-medewerkers elkaar kunnen ontmoeten.

Op 6 juni zal het Samsplein feestelijk geopend worden. Er zal op deze aangelegenheid gesproken worden door de bedenkers en vormgevers van het Samsplein: het VIIe Lustrumbestuur ‘Agora’ en ons erelid dr. William Kramer. Ook zal vice-decaan Berent Prakken spreken over het Samsplein als ontmoetingsplaats. Daarna zal het Samsplein door de praeses geopend worden en zal de borrel starten! We verwelkomen jullie allemaal graag op 6 juni 2019 vanaf 16:00 voor de collegezalen op foyer laag 1! Toegang = gratis!

opening samsplein

Vrijdag 7 juni t/m zondag 7 juli - WK vrouwenvoetbal
Kunnen jullie het je nog herinneren toen Anouk Hoogendijk de beslissende penalty scoorde in de kwartfinales? Dat vreugdesprongetje? Of hoe de vrouwen het EK wonnen twee jaar terug? Prachtig was dat, toch?

Goed nieuws: de maanden juni en juli staan compleet in het teken van het WK vrouwen in Frankrijk, waar de oranjeleeuwinnen aan deelnemen! Meld je aan bij de TOTO, doe mee met de pubquiz op 2 juli en kom gezellig de wedstrijden kijken op de HBS WKamping! Trek je beste oranje supportersoutfit aan, haal je wuppies en welpies maar uit de kast en wie weet ga jij naar huis met een mooie prijs voor beste outfit!

In het Facebookevenement zullen we jullie op de hoogte houden van alle activiteiten rondom het WK! Dus zet jezelf vooral op 'gaan', want we laten de leeuwin toch niet in haar sport BHempje staan?

wk

Vrijdag 7 juni 18:30 - Kookciediner 'Oost-West, Thai Best'
Net als menig ander student is ook de Kookcie met haar Nederlandsche roots op reis gegaan door Thailand. De typische Hollander gaat natuurlijk nooit op stap zonder zijn hagelslag, dropjes en zijn Knorr wereldgerechten pakket, ook de Kookcie niet. Op deze reis hebben zij de Thaise smaken weten te vermengen met die van de Oranje Leeuw. Waan je op 7 juni in de kruidige omgeving vol met Thaise streetfood, verse vruchten en smeuïge rijst, om het smakelijke viergangen diner dat op deze reis gecreëerd te komen proeven.

Kaartjes voor het diner (inclusief drankjes) kosten 10 euro voor leden van MSFU “Sams” en 12,50 voor externen. De inloop is vanaf 18.30u. Kaartjes zijn verkrijgbaar via: https://msfusams.nl/activiteiten/kaartverkoopdig.
Dieetwensen en allergieën zijn door te geven via kookcie@msfusams.nl.

kookcie 

Woensdag 12 juni 20:00 - Barcocantus: Après-skihuts!
BomBardement tapt de lekkerste biertjes voor jullie op de wekelijkse borrel maar ze kunnen nog veel meer dan dat: op 12 juni organiseren zij ook een heuse cantus geheel in het thema Après-skihutsss o.d.z. 'Met wie glij jij omlaag vanavond?'. De welbekende club BASIS zal hiervoor omgetoverd worden tot een waar après-skioord die plaats biedt aan 120 man, dus nodig al je vrienden uit. Het belooft een legendarische avond te worden die je zeker niet wilt missen! Er is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar via https://www.msfusams.nl/activiteiten/kaartverkoopdig, dus wees er snel bij! 

barcocantus

Donderdag 13 juni 19:00 - Co-raad tapeworkshop
De Co-raad heeft voor jullie weer een nieuwe leuke activiteit in petto: de enige échte workshop sporttapen onder leiding van een sportarts. Je hoort het maar al te vaak dat iemand bijvoorbeeld zijn of haar enkel verzwikt en hoe handig zou het dan zijn als jij precies weet hoe je in een handomdraai sporttape aan moet brengen? Dit wil je niet missen, koop voor €3 een kaartje via https://www.msfusams.nl/activiteiten/kaartverkoopdig en dan zien we je graag verschijnen op donderdag 13 juni om 19:00 in HvdB lokaal 3.45!
Let op: alleen voor derdejaars- en masterstudenten

tapeworkshop

Woensdag 19 juni 21:00 - Themaborrel en eindfeest
Op woensdag 19 juni is het tijd voor het laatste geneeskundefeest van het collegejaar. De oude en nieuwe dox-diesraad zullen de handen ineenslaan en samen, nogmaals of voor het eerst, een fantastische avond voor jullie organiseren met als thema Dox' disco o.d.z. Wie is jouw dancing queen Voorafgaand heeft de barcommissie een legendarische borrel voor jullie in petto. Dus, haal je dansschoenen uit de kast en sluit het collegejaar op een passende manier af! 

disco

Vrijdag 21 juni 20:00 - Zomeroptreden 'Echo'
Het is bijna tijd voor het zomeroptreden van geneeskundekoor 'Echo'en dit is niet zomaar een optreden, maar een lustrumoptreden! De avond zal in een het jasje van een talentenshow gestoken worden, waarbij zang en dans beoordeeld zullen worden door een ware jury. Ben jij benieuwd wie het grootste talent is? Kom dan op vrijdag 21 juni om 20:00 uur naar Het Huis en kom erachter! Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.msfusams.nl/activiteiten/kaartverkoopdig.

DEFINITIEVE FB BANNER LUSTRUM ECHO 2019

Woensdag 26 juni 20:30 - ACTIVE borrellezing
Op 26 juni organiseert de ACTIVE een borrellezing over het medisch tuchtcollege. Roland Bertens, onder sommigen van jullie wellicht al bekend, zal de avond leiden, een aantal casus presenteren en de discussie op gang helpen. Ben je bij Medical Humanities zeer enthousiast geworden of heb je nog geen MH gevolgd maar ben je wel benieuwd? In beide gevallen ben je welkom! Kom op 26 juni om 20:30 naar de Hamburgerstraat 27 en oordeel zelf over een aantal casus! 

background close up court 1415558

Advertenties en oproepen

Geïnteresseerden medische ethiek gezocht
Binnen het ethiekproject wordt een keer per maand een bijeenkomst georganiseerd waarbij een ethische casus besproken wordt. Deze casus komt bij voorkeur uit de praktijk (dus een coschapervaring van een aanwezige). We zoeken naar geïnteresseerden die het leuk vinden om eens per maand over ethiek te praten, hiervoor kan je een mail naar bestuur@msfusams.nl sturen.

adult career clipboard 1919236

WaarneemAssistent
WaarneemAssistent helpt geneeskundestudenten bij het vinden van studiegerelateerd werk op maat bij een vaste praktijk. Wij gaan altijd uit van jouw leerdoelen, en leggen de focus op persoonlijke begeleiding door AIOS. Wij zijn op zoek naar studenten die in hun wachttijd zitten of hun wachttijd ingaan. Kijk voor meer informatie of om jezelf aan te melden op www.waarneemassistent.nl.

WaarneemAssistent 

SlimStuderen.nl
Lieve Samsleden,

Wil jij altijd voorzien zijn van de essentiële studiestof en zo optimaal voorbereid zijn op je tentamens? Loop dan langs bij de Sams Boekverkoop voor de samenvattingen van SlimStuderen.nl !

SlimStuderen.nl heeft een nauwe samenwerking met de MSFU “Sams”, daarom ontvang jij als lid altijd 5% korting op jouw samenvattingen met de code SlimmeSams

Vacature Auteur
Bij SlimStuderen.nl zijn we weer op zoek naar enthousiaste studenten die mee willen schrijven aan de SlimStuderen.nl samenvattingen! Ben jij een gemotiveerde student en op zoek naar een goedbetaalde studiegerelateerde bijbaan? Kijk dan snel op www.SlimStuderen.nl/onze-vacatures voor meer informatie, of solliciteer direct voor de functie auteur door een mail te sturen naar n.bakx@slimacademy.nl

SS Sams Banner GIF

AxionContinu

Wil jij naast jouw studie graag werkervaring opdoen én goed bijverdienen voor of tijdens jouw vakantie? Je bent van harte welkom bij AxionContinu, een grote zorginstelling met zorghotels, revalidatie, verzorgings- en verpleeghuizen en wijkverpleging in Utrecht/Leidsche Rijn, Lopik en IJsselstein. Wat ga je doen? Je verzorgt, begeleidt en ondersteunt bewoners of revalidanten bij de algemene dagelijkse zorg (ADL). Afhankelijk van jouw leerjaar kun je ook op hoger niveau aan de slag. Denk hierbij aan medicatie uitdelen en toedienen, wondverzorging en injecteren. Klik hier voor meer info: https://www.mijnprachtbaan.nl/vacature?id=2266881&type=alle=vacatures

Bijna afgestudeerd? Dan attenderen wij jou ook graag op de vacatures voor basisarts Verzorgd Wonen of Revalidatie & Herstel: https://www.mijnprachtbaan.nl/alle-vacatures?functiegroep=55877&opleidingsniveau=&locatie=&uren= 

image001

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven voor de MSFU "Sams"-ledenmail

Vacatures in Utrecht en omgeving! Bijbaan/ vakantiebaan student geneeskunde en basisarts

Wil jij naast jouw studie graag werkervaring opdoen én goed bijverdienen voor of tijdens jouw vakantie? Je bent van harte welkom bij AxionContinu, een grote zorginstelling met zorghotels, revalidatie, verzorgings- en verpleeghuizen en wijkverpleging in Utrecht/ Leidsche Rijn, Lopik en IJsselstein.

Wat ga je doen? Je verzorgt, begeleidt en ondersteunt bewoners of revalidanten bij de algemene dagelijkse zorg (ADL). Afhankelijk van jouw leerjaar kun je ook op hoger niveau aan de slag. Denk hierbij aan medicatie uitdelen en toedienen, wondverzorging en injecteren. Klik hier voor meer info: https://www.mijnprachtbaan.nl/vacature?id=2266881&type=alle-vacatures

Bijna afgestudeerd? Dan attenderen wij jou ook graag op de vacatures voor basisarts Verzorgd Wonen of Revalidatie & Herstel: https://www.mijnprachtbaan.nl/alle-vacatures?functiegroep=55877&opleidingsniveau=&locatie=&uren=

Powered by AcyMailing