Ledenmail April: Gala, Alladin de musical en commissieaanmeldingen

 
  LEDENMAIL DONDERDAG 9 APRIL
ACTIVITEITEN EN ADVERTENTIES

 

 
Iedere woensdag
12.30 uur - 13.15 uur
Lunchbar Stratenumkamer
21.00 uur - 01.00 uur
Borrel Hamburgerstraat 27
AGENDA April 2015
Zaterdag 11 |09:00
Medisch Interfacultair Congres
Zondag 12-Zondag 19 
Buitenlandse reis Marokko
Woensdag 22 | 21:00
Clusterborrel 1 & 2
Donderdag 23| 15:00
One Health Studentencongres
Donderdag 23 | 23:00
Ménage a Trois feest
Vrijdag 24-Zondag 56
Batavierenrace
Dinsdag 28 | 19:00
Kookciediner: Kookcie's best
Woensdag 29 | 21:00
Clusterborrel 3 & 4
Donderdag 30 | 17:00
ZesUursLoop
 
AGENDA Mei 2015
Vrijdag 1 | 13:00
ECJ Surfen
Woensdag 6 | 20:00
Borrellezing 'Nazi Euthanasia program'
Vrijdag 8 | 23:00
Gala: Fire and Ice
Zaterdag 9 | 09:00
Rosalind Franklin Contest
Dinsdag 12 | 19:30
Beleidsraad
Woensdag 13 | 21:00
Pubquizborrel
Wowensdag 13 | 23:00
Project siX
Donderdag 14 | 13:00
Zeildag
Dinsdag 19 en Woensdag 20
Alladin de Musical
Vrijdag 22 | 17:00
Medische Carrieredag
Woensdag 27 | 12:30 en 20:00
Aanmeldingen Galaraad, toneelraad, BECO en DoxDiesraad

11 April |Medisch Interfacultar Congres

Aanstaande zaterdag is het al zover, de 25e editie van het Medisch Interfacultair Congres zal plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht! Met o.a. onderwerpen als 'Brain Computing Interface' en 'Cardiogenetica en stamcelgebruik' belooft het een interessante dag te worden. Er zullen ook nog andere interessante onderwerpen en workshops aan bod komen. Er zijn nog kaarten beschikbaar viawww.stichtingmic.nl! Zorg dus dat je er bij bent op zaterdag 11 april!

 

22 en 29 April | Clusterborrels

Ben jij eerstejaars en mis jij je eerste werkgroep eigenlijk ook een beetje? Kom dan naar de clusterborrels op de Hamburgerstraat! Zit je in cluster 1 of 2 kom dan op 22 april of in cluster 3 of4 op 29 april naar de borrel en krijg je eerste drankje gratis! De ideale kans dus om bij te kletsen en gezellig te borrelen.

 

23 April | Ménage à Trois

Het is alweer april en hoog tijd om los t gaan op een geneeskundefeest. Dit keer verenigen Geneeskunde, diergeneeskunde en farmacie hun krachten en organiseren zij hun jaarlijkse Ménage à Trois feest in de Stairway to heaven! Het thema dit jaar is ‘Manege a trois’ o.d.z. ‘Save a horse, ride a cowboy.’ en kaarten kosten maar €4,50! Zorg dat jij er bij bent!

 

30 April | ZesUursLoop

30 april is het zover 6 uur lang rennen de leden van 6 studieverenigingen in Utrecht rondjes om het Wilhelminapark om geld in te zamelen voor het goede doel! Het goede doel is dit jaar het Smulhuis, een accommodatie waar Utrechtse daklozen terecht kunnen voor een warme maaltijd! De loop gaat natuurlijk gepaard met een hoop gezelligheid en lekkere drankjes en voor maar €6,- kun je mee BBQen.Ook is er een loterij waar je voor €1,- per lot aan mee kan doen met als hoofdprijs 3x een 3 maanden fitnessabonnement bij de trainmore en natuurlijk vele andere prijzen! Kom op 30 april en ren je leeg voor het Smulhuis!6 Mei | Borrellezing ‘History and memory of the Nazi euthanasia program’

Wil jij je ook verbreden buiten het gebruikelijke curriculum om? Op 6 mei om 20:00 op de Hamburgerstraat komt Dr. Suzanne Knittel vertellen over haar befaamde onderwerp:de systematische moord op gehandicapten vanaf 1939 in Nazi-Duitsland, met accent op de medewerking daaraan van artsen en andere gezondheidszorgers en de ethische waarschuwing die daar van uitgaat. Kom en geniet onder het genot van een drankje van de lezing.

 

8 Mei | Gala: Fire and Ice

Op 8 maart is het eindelijk zover: het geneeskundegala. Tijd om op ons uiterste best gekleed tot diep in de nacht los te gaan in Fort Vechten in Utrecht! Het thema dit jaar is Fire and Ice en kaarten zijn vanaf 20 april te koop voor de collegezalen en online opwww.msfusams.nl. Een kaartje kost €15,- voor leden en €17,50 voor niet leden. Hopelijk zien we jou 8 mei in Fort Vechten!

Ben jij van plan naar het gala te gaan? Op donderdag23 aprilzal er tussen 12.00 en 13.30 een pasdag plaatsvinden in een lokaal van het HvdB. De exacte locatie volt nog. Medewerkers van Budgettie en de dames van de galaraad zullen je helpen met het vinden van een rokkostuum. Een compleet rokkostuum kost 149 euro, in plaats van de gebruikelijke 159 euro. Neem een kijkje op de pasdag en gun jezelf een voorproefje in een chique outfit!

 

13 Mei| Project siX

De kaartverkoop voor Project siX, het grootste studentenfeest van Utrecht, zijn vandaag van start gegaan! Voor slechts €6,00 zijn er nu  kaarten verkrijgbaar via de stratenumkamer van MSFU "Sams" of voor €6,50 via www.projectsixutrecht.nl en het Facebookevenement. Kaarten zijn slechts beperkt beschikbaar voor deze prijs, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Reguliere kaarten zijn tevens te koop voor €6,00 in de stratenumkamer.

Project siX zal op woensdag 13 mei 2015 om 23:00-05:00 uur plaatsvinden in Central Studios te Utrecht. Benieuwd naar de line-up? Kijk dan het promotiefilmpje!

 

19 en 20 Mei | Musical Alladin

Kom naar de musical Alladin en laat je wegvoeren naar het Magische Agrabah! De toneelraad en een grote groep spelers, zangers en dansers hebben zich een jaar lang uit de naad gewerkt om deze voorstelling voor jullie op de planken te zetten en het belooft een geweldige en betoverende show te worden. De voorstelling vinden plaats op 19 en 20 mei in het Vorstelijk complex. Meer informatie over kaartverkoop volgt.27 Mei | AanmeldingenToneelraad, Galaraad, DoxDiesraad en Buitenlandse Ecxursiecommissie

Het is tijd voor de Toneelraad, Galaraad, DoxDiesraad en Buitenlandse Ecxursiecommissie om het stokje door te geven aan hun opvolgers. Aanmeldingen voor deze raden en commissie zijn op 27 mei om 12:30 op de StraKa en om 20:00 op de Hamburgerstraat 27. Kom je aanmelden en wie weet organiseer jij volgend jaar wel een schitterend Gala, een buitenlandse reis of een jaar lang alle geneeskundefeesten met als hoogtepunt een epische Diesweek!

 

1 Juni | Algemene Ledenvergadering

Vier keer per jaar vindt de algemene ledenvergadering plaats, een moment waarop alle leden van de MSFU “Sams” uitgenodigd worden om mee te discussiëren over interessante thema’s die de vereniging aangaan. Van tevoren kun je gratis mee eten op de stratenumkamer en naderhand is er een gratis borrel. Ook worden de nieuwe Ouderdagraad, Medizine, Snowcie en Almanakraad aan jullie voorgesteld. We zien jullie graag op 1 juni om 19.00 uur in de Gele Collegezaal in het Stratenum. Voorafgaand zal er ook weer de mogelijkheid zijn om een gratis maaltijd te nuttigen op de stratenumkamer. Geef je op viabestuur@msfusams.nl.

 

Plog

Wat doet het bestuur eigenlijk de hele dag? Dat vroegen wij, Crescendo, ons af toen we zelf nog geen bestuur waren, en soms nog steeds! Wij houden een blog bij waarin we laten zien waar we ons mee bezig houden door middel van heel veel foto's. Niet te serieus, maar vooral leuk en laagdrempelig. Volg ons en blijf op de hoogte! plog.msfusams.nl

 

De Geneeskundestudent

Logo De GeneeskundestudentHet KNMG Studentenplatform heeft een nieuwe naam: De Geneeskundestudent! Wij zijn dé landelijke belangenbehartiger van ruim 17.000 geneeskundestudenten en maken ons hard voor o.a. stagevergoeding, kortere wachttijden voor coschappen en een optimale invoering van het dedicated schakeljaar. Wij zoeken nog bestuursleden uit Utrecht! Geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je motivatiebrief en CV naar: info@degeneeskundestudent.nl! Meer informatie kun je vinden op onze website (www.degeneeskundestudent.nl).

 

SlimStuderen – Samenvattingen

SlimStuderen biedt jullie de optimale toegang tot jullie essentiële Slimstuderenlogotentamenleerstof door samenvattingen van de hoorcolleges en werkgroepen van alle blokken aan te bieden, in samenwerking met de MSFU “Sams”. Zowel deeerste-als de tweedejaarseten de samenvattingen al een aantal blokken als zoete broodjes. Vanaf volgend collegejaar zal ookjaar 3zich te goed kunnen doen aan ideale bloksamenvattingen, en wordt voorjaar 4 en 5een aantal samengevatte leerboeken uitgegeven. Ben jij volgend jaar vierde- of vijfdejaars en vat je graag samen? Stuur dan een mail naara.vanheerwaarde@slimstuderen.nlen meld je aan als auteur voor komend studiejaar!

Voor slechts€ 6,95(per boekje) kun je op de woensdag in de vierde week bijWilly’s Winkeltjeterecht voor een samenvatting van week 1 t/m 3 van het blok. De maandag daarvoor opent zich dewebshopopwww.slimstuderen.nlal met de verkoop van de digitale versie. Voor de colleges van week 4 en 5 moet je nog even geduld hebben tot de laatste donderdag voor het tentamen. Dit supplement kun je gratisvan de website downloaden. Op de maandag in week 5 is de samenvatting van week 3 en 4 te koop, en week 5 komt online te staan. Op dit moment wordt Infectie & Afweer voor jaar 1 verkocht en Groei & Ontwikkeling voor jaar 2.

Kijk voor meer informatie ophttps://msfusams.nl/onderwijs/samenvattingen-slimstuderenof wordt Facebookvrienden metSlimStuderen Geneeskunde Utrecht.

 

Met vertrouwen je tentamen tegemoet? Volg een cursus van Capita Selecta voor nog geen 10 euro/uur!

Heb je last van faalangst, zie je het overzicht of bepaalde verbanden in het blok niet meer, of lukt het alsmaar niet om dat ene tentamen te halen? Volg dan een cursus van Capita Selecta. In 4 lessen van 3 uur wordt de complete stof van het blok behandeld door een deskundige en ouderejaars student. De groepen bestaan slechts uit 12 personen, waardoor er veel interactie en ruimte voor vragen is en tevens worden er vele oefenopgaven gezamenlijk behandeld. Naast de cursus ontvang je ook een uitgebreid lespakket (zo’n 100 pagina’s) met daarin een samenvatting van alle relevante stof en oefenopgaven per onderwerp. Vele studenten hebben dankzij een Capita Selecta cursus hun tentamen weten te halen. Er worden cursussen aangeboden voor jaar 1, 2 en 3. Leden van de MSFU “Sams” ontvangen tevens een korting van 5% door op de inschrijfpagina de kortingscode SAMSLID123 te gebruiken. Kijk op http://www.capitaselecta.nl/universiteit-utrecht/geneeskunde/inschrijving voor het aanbod van alle cursussen, de lestijden en om je in te schrijven.Vragen? Mail naar klantenservice@capitaselecta.nl.

  

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven voor de MSFU "Sams"-ledenmail
Powered by AcyMailing