Ledenmail juni: Liftweekend, Eindfeest en Zomer!

 
  LEDENMAIL Donderdag 4 juni
 ACTIVITEITEN EN ADVERTENTIES

 

 
Iedere woensdag
12.00 uur - 13.15 uur
Lunchbar Stratenumkamer
21.00 uur - 00.45 uur
Borrel Hamburgerstraat 27
AGENDA JUNI 2015
Dinsdag 9 | 19:00
Kookciediner fort blauwkapel
Woensdag 10| 19:00
Medische carrièredagcommissie Aanmeldingen
Vrijdag 12- Zondag 14 | 
Liftweekend
Maandag 15 | 20:00
Algemene ledenvergadering en discussieborrel
Woensdag 17 | 20:00
BLV: dox-diesraad en galaraad
Woensdag 17 | 21:00
Shotjesborrel
Woensdag 17 | 23:00
Eindfeest
Donderdag 18 | 15:00
Sportdag
Woensdag 24 | 20:00
BLV: BECO en toneelraad
Donderdag 25 | 19:00
SUMMA BBQ
 
AGENDA JULI 2015
Woensdag 1 | 21:00
Laatste borrel
Vrijdag 3 | 21:00
Actieve leden borrel
Zaterdag 4 
Zomerreces

12–14 Juni | Liftwedstrijd

Schuilt er een liftkampioen in jou? Op 12 juni in de ochtend wordt aan  18 koppels tegelijkertijd de bestemming van het liftweekend van dit jaar onthuld… Dan barst het liften los en vertrekken de koppels halsoverkop naar deze mysterieuze Europese stad! Wil jij meedoen en proberen als eerste de eindbestemming te bereiken? Of wil je gewoon lekker liften en genieten van een mooi weekend weg? Schijf je dan in via activiteitenraad@msfusams.nl?! De kosten voor het weekend zijn €40,- en liften mag in man-vrouw of man-man tweetallen. Er zijn nog plekken maar geef je snel op want vol=vol!

15 Juni | Algemene ledenvergadering en discussieborrel

Vier keer per jaar vindt de algemene ledenvergadering plaats, een moment waarop alle leden van de MSFU “Sams” uitgenodigd worden om op de hoogte te blijven van interessante thema’s die de vereniging aangaan. Ook worden dit keer de nieuwe dox-diesraad, galaraad, toneelraad en buitenlandse excursiecommissie aan jullie voorgesteld. Dit keer zal er een korte ALV zijn waarna er een discussieborrel van het kandidaatsbestuur plaatsvindt. Hier kunnen leden, bestuursleden en het kandidaatsbestuur van gedachten wisselen over beleidspunten. We zien jullie graag op 15 juni om 19.00 uur op de Hamburgerstraat 27. Voorafgaand zal er ook weer de mogelijkheid zijn om gratis mee te eten. Geef je, om mee te eten, vóór zondag 14 juni op viabestuur@msfusams.nl.

17 Juni | Eindfeest “Hawaiian beach party”

17 juni is het alweer tijd voor het laatste geneeskundefeest van het jaar. Wil jij nog één keer helemaal los gaan? Zorg dan dat je er bij bent! Het feest is in de Maggy Malou en het thema is Hawaiian beach party o.d.z. Aloha summer!”. Kaartjes kosten 3 euro voor leden en 4,5 voor niet-leden, inclusief welkomstdrankje voor de eerste bezoekers! Bier + shooter is maar €3,-!. Kaartverkoop start 11 juni voor de collegezalen. Koop je 5 niet ledenkaartjes dan betaal je er maar 4, dus neem je jaarclub, huisgenoten en vrienden mee! In de stemming komen? Vóór het feest is er er een shotjesborrel op de Hamburgerstraat 27 met diverse shotjes voor maar €1,- en mixjes voor 1,50!

18 Juni | Sportdag

Op donderdag 18 juni is het weer zover. De jaarlijkse sportdag! Om 15.00 verzamelen we op Olympos waarna de deelnemende teams zich kunnen bewijzen op het gebied van volleybal, voetbal, basketbal, trefbal en hockey! Nadat de winnaar bekend is gemaakt gaan we met zijn allen gezellig eten op de Stratenumkamer. De prijs voor dit alles is een luttele €2,-! Schrijf je dus snel in met je werkgroep, vriendengroep, dispuut of commissie en ga voor de prijs!

17 Juni – 19 Augustus | Willy’s winkeltje gesloten op woensdag

Willy’s Winkeltje zal in de zomermaanden (van 17 juni-19 Augustus) verminderd open zijn! Deze weken is de winkel op woensdag gesloten. Op maandagen is de winkel nog wel gewoon te bezoeken!

1 juli | Laatste borrel

Het lijkt misschien nog ver weg maar het laatste blok is aangebroken en voor je het weet is het collegejaar weer voorbij! Kom daarom op 1 juli voor de laatste keer dit collegejaar borrelen op de Hamburgerstraat 27. Grijp die laatste kans om met je vrienden, werkgroep- en commissiegenoten een biertje te drinken en de zomer in te leiden.

4 Juli – 23 Augustus | Zomerreces

Van 4 juli tot en met 23 augustus gaat de MSFU “Sams” met vakantie! Tussen die data zullen de Stratenumkamer en Hamburgerstraat gesloten zijn. Alvast een fijne vakantie allemaal!

Plog

Wat doet het bestuur eigenlijk de hele dag? Dat vroegen wij, Crescendo, ons af toen we zelf nog geen bestuur waren, en soms nog steeds! Wij houden een blog bij waarin we laten zien waar we ons mee bezig houden door middel van heel veel foto's. Niet te serieus, maar vooral leuk en laagdrempelig. Volg ons en blijf op de hoogte! plog.msfusams.nl

26 juni | VvAA Student Event 2015

nieuwe logo student eventKom naar het VvAA Student Event op 26 juni in Burgers’ Zoo en laat je inspireren over de toekomst van de zorg. Inclusief toegang tot de dierentuin, inspiratiesessies, Sara Kroos, een Afrikaans buffet inclusief drankjes en feest met de Hermes House Band. Ook het busvervoer terug naar Arnhem Centraal is geregeld. Kijk voor meer informatie op www.vvaa.nl/studentevent.

MSFU “Sams” zal drie gratis kaarten (waarde: €12,50) verloten voor dit mooie evenement!

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de VvAA Student Event? Stuur dan een bericht naar pr@msfusams.nl om kans te maken!

24 juni | What’s Next for Health? Seminar

De acht Millenium Development Goals (MDGs) - variërend van het halveren van extreme armoede tot het voorzien van basisonderwijs over de hele wereld- lopen dit jaar ten einde. De MDGs hebben de afgelopen 15 jaar ontwikkelingswerk gestimuleerd en duidelijk gemaakt waar de prioriteiten liggen. Maar lang niet alle doelen zijn bereikt, en dus is er wereldwijd behoefte om na 2015 voort te bouwen op de MDGs. Om die reden is VN bezig met het opstellen van de post-2015 development agenda, met als een onderdeel daarvan het definiëren van de nieuwe Sustainable Development Goals (SDGs), die er voor moeten zorgen dat de vooruitgang voortgezet wordt.

Wil je meer te weten komen over de SDGs en met experts praten over specifieke onderwerpen? Kom dan naar het seminar op 24 juni in de blauwe collegezaal van het UMC! Het seminar zal beginnen met een plenaire introductie door Ronald Wormgoor van het ministerie van Buitenlandse Zaken, waarna drie break-outs sessies plaats zullen vinden onder begeleiding van een of meerdere expert(s) op dat gebied. De onderwerpen van de break-out sessies zijn: Sexual and Reproductive Health and Rights, Public Private Partnerships en Acces to Medicine.
Kaarten kunnen via de link op de poster en op facebook (https://www.facebook.com/events/813420848713098/) gekocht worden. Kaartjes kosten 3,50 en zijn inclusief borrel achteraf. We hopen jullie allemaal te verwelkomen op 24 juni!

De laatste loodjes van het jaar: volg een Capita Selecta cursus!

logoHet einde van het collegejaar nadert, terwijl de zonuren steeds meer toenemen. Lukt het niet om alleen de motivatie op te brengen om te studeren, of kun je nog wat extra hulp gebruiken om die laatste studiepunten voor het BSA binnen te halen? Of vind je het gewoon fijn om alle stof nog eens helder en duidelijk uitgelegd te krijgen en te oefenen met tentamengerichte vragen? Schrijf je dan in voor de Capita Selecta cursus van Circulatie 2 of een van de vele herkansingen van jaar 1 of 2. Naast de lesuren ontvang je tevens een uitgebreid lespakket met veel oefenopgaven. De tijden van enkele groepen zijn al bekend en zijn te raadplegen op de site. Overige data volgen z.s.m. Ga dus snel naar http://www.capitaselecta.nl/universiteit-utrecht/geneeskunde/inschrijving en schrijf je in! Vergeet als lid van MSFU “Sams” niet om de kortingscode SAMSLID123 te gebruiken om 5% korting op je cursus te ontvangen.

SlimStuderen – Samenvattingen

SlimstuderenlogoSlimStuderen biedt jullie de optimale toegang tot jullie essentiële tentamenleerstof door samenvattingen van de hoorcolleges en werkgroepen van alle blokken aan te bieden, in samenwerking met de MSFU “Sams”. Zowel de eerste- als de tweedejaars eten de samenvattingen al een aantal blokken als zoete broodjes. Vanaf binnenkort zal ook jaar 3 zich te goed kunnen doen aan ideale bloksamenvattingen, en wordt voor jaar 4 en 5 een aantal samengevatte leerboeken uitgegeven. MH II en I&A II zullen dit collegejaar nog uitkomen voor jaar 3. Bekijk in de webshop welke samenvattingen van de master je nu al kunt bestellen!

Graag willen we je daarbovenop vragen om de volgende vragen te beantwoorden over een te ontwikkelen hulpmiddel voor de UVT en gegeven voortgangstoetsen op andere faculteiten in Nederland. Het kost twee minuten van je tijd en het helpt alle geneeskundestudenten verder. Bovendien maak je kans op een GRATIS samenvatting van SlimStuderen, die vanaf komend jaar ook voor jaar 3, 4 en 5 zullen uitkomen. Alvast bedankt voor je medewerking!

https://docs.google.com/forms/d/1m2xZTWIroe-ckrbIhlLPShdaf4XheRuibuH73mMxgY4/viewform?usp=send_form

Kijk voor meer informatie op https://msfusams.nl/onderwijs/samenvattingen-slimstuderen of wordt Facebookvrienden met SlimStuderen Geneeskunde Utrecht.

Duurzaamheid UMC Utrecht

Het UMC Utrecht werkt al jaren onbewust, maar ook steeds meer bewust aan duurzaamheid. 
Zo wordt voedselverspilling tegengegaan, zijn er projecten opgezet om de gezondheid van medewerkers te bevorderen en wordt er bewust nagedacht over de impact van medicijnen op het milieu. 


Wil je meer weten over wat het UMC doet aan duurzaamheid? Lees het artikel uit het UMC&ZO magazine, waarin de vijf belangrijkste projecten op een toegankelijke manier worden toegelicht of kijk op de website van het UMCU.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven voor de MSFU "Sams"-ledenmail
Powered by AcyMailing