Open StudentenOnderwijsOverleg (OSOO)

Datum: 
03/12/2019 - 19:00

Het Open StudentenOnderwijsOverleg vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats om 19.30 uur op de Hamburgerstraat 27 in het centrum van Utrecht. Tijdens deze avond komen studenten van alle gremia (jaarvertegenwoordigingen, opleidingscommissie, curriculumcommissie, studentenraad, universiteitsraad, de Geneeskundestudent, studentassessor en commissaris onderwijs) bij elkaar. Deze avond heeft meerdere delen:
· De verschillende gremia geven elkaar een update. Zo kunnen ze elkaar helpen, suggesties doen of projecten samen oppakken als blijkt dat iets bij verschillende gremia speelt. Dit gebeurt tijdens het eerste uur van de avond.
· Een ander doel van de avond is om inspiratie en/of meer kennis op te doen over bepaalde onderwerpen die op de faculteit/de studie/het UMCU spelen. Het tweede uur komt er dus vaak een spreker of hebben we het samen over een discussiepunt. Deze  avond zal een professional van de ABN AMRO langs komen om een masterclass te geven over de financiële toekomst van de arts. 

Tijdens de avond zijn er altijd koekjes, koffie en thee aanwezig en om 21.30 begint de naborrel!