Boekverkoop & medische artikelen

Medische artikelen

Sinds najaar 2018 is het mogelijk om medische artikelen te bestellen in onze nieuwe webshop. Hier vind je naast de gebruikelijke artikelen die in Willy's Winkeltje verkrijgbaar zijn vele nieuwe extra opties. De webshop biedt een breed assortiment aan basisbenodigdheden en specialistische artikelen. Je kunt nu zelfs een regenboogstethoscoop met je naam erin gegraveerd bestellen voor bij je saaie witte co-schapjas!

De artikelen kunnen bij jou thuis geleverd worden, maar ook in Willy's Winkeltje: dit is onderdeel van onze service. Mocht je niet tevreden zijn kun je ze ook bij Willy's Winkeltje weer inleveren.

Webshop MedicalWerff

Boeken

Het is al meer dan 40 jaar mogelijk om bij Willy’s Winkeltje langs te komen voor studieboeken, blokboeken, medische artikelen, snoepjes en advies. Echter, af en toe kan het zijn dat er een boek niet aanwezig is in het winkeltje of dat je coschappen loopt en geen tijd hebt om langs te komen en dan is het mogelijk om via onze online boekwinkel de boeken thuisgestuurd te krijgen.

In het Willy’s Winkeltje krijg je altijd 5% korting op Nederlandse boeken en 15% korting op Engelse boeken. In de online boekwinkel werkt dit anders voor Nederlandse boeken. In de onderstaande periodes krijg je korting op de Nederlandse boeken die worden besteld, buiten deze periodes krijg je alleen korting als je meer dan één boek besteld. Dus als je één boek bestelt koop je het boek voor de verkoopprijs.

De periodes waar de korting wordt gegeven in de webshop zijn:

10 augustus – 7 september (week 33 tot 37)
14 september – 5 oktober (week 38 tot 41)
23 november – 21 december (week 48 tot 52)
11 januari – 1 februari (week 2 tot 5)
15 februari – 14 maart (week 7 tot 11)

Let er wel op dat advies, blokboeken en medische artikelen niet in de online webshop te verkrijgen zijn, dus kom hiervoor vooral nog langs het winkeltje waar je altijd korting ontvangt!

Sinds jaar en dag een bekend fenomeen onder alle geneeskundestudenten in Utrecht, recht tegenover de collegezalen: Willy’s Winkeltje. Willy's Winkeltje biedt alle materialen die je nodig hebt om je studie en coschappen goed te doorlopen. Je wordt daarnaast voorzien van goed advies over wat je precies nodig hebt. Dus ben je op zoek naar een dik boek of een stethoscoop, of ben je toch meer in voor een kopje koffie, een snoepje en een praatje, dan ben je bij Willy’s Winkeltje aan het juiste adres!

Neem een kijkje op de sub-pagina's voor onze openingstijden.