Kom naar ‘Aladdin’ en laat je betoveren door dit tijdloze stuk!

Datum: dinsdag 19 en woensdag 20 mei

Tijd: deur open 19.15u, start voorstelling 20.00u

Locatie: Vorstelijk Complex te Zuilen

Stel je voor: je loopt over de markt. Overal staan verkopers kris kras door elkaar, links van je kakelen kippen, rechts van je staat een oude man olijven te verkopen, je springt opzij voor een kar met broden, hierdoor bots je bijna tegen een stapel manden aan; je weet dit net te voorkomen maar daardoor loop je bijna een stel winkelende vrouwen omver die op dat moment de kleurrijke doeken aan het bewonderen waren in de kraam achter je. Je loopt verder: wat is die heerlijke geur? Hij komt van links en het is een mengsel van jasmijn en… Bah! Nu ruikt het naar rotte vis.

Stel je voor: het is nu nacht. Het enige geluid dat je hoort is het zacht schrapen van de wind over de zandduinen die je omgeven, en het snuiven van de kameel waar je op zit. In de doodse stilte beweeg je je voort onder een hemel die bijna licht geeft van alle sterren, en een enorme kalmte overmant je… Dan voel je opeens dreiging uitgaan van een zandduin aan je linkerhand; zag je daar nou iets bewegen?

Welkom in Agrabah, de wondere wereld van Aladdin, een charmante maar straatarme jongeman. Een wereld waarin chaos en stilte, licht en duister en schoonheid en bedrog hand in hand gaan. Hier is niets wat het lijkt. Een lamp is geen gewone lamp, een tapijt is geen gewoon tapijt, en de mensen zijn niet altijd hoe ze zich voordoen… Laat je onderdompelen in deze magische wereld, en ontdek het verhaal van onze straatrat en zijn beeldschone Jasmine. Maar pas op: laat je niet enkel leiden door uiterlijk; dit kan soms verraderlijk zijn...