Lustrum

13-03-2023 --- 26-03-2023

Dit jaar is het lustrum! Houd 13 t/m 26 maart 2023 vrij in je agenda voor de gaafste lustrumweken uit je leven! 

Het overzicht met activiteiten vind je hier:

Over het lustrum

In 1983 werd de Stichting Activiteiten Medische Studenten (S.A.M.S.) in het leven geroepen. S.A.M.S. “Laocoön” fuseerde in 1988 met de MSFU, waarna MSFU “Sams” uitgroeide tot een van de grootste verenigingen van Utrecht. Elk jaar wordt in maart de verjaardag van de vereniging gevierd. In een lustrumjaar - elke 5 jaar - wordt dit extra groots aangepakt met maar liefst 2 weken vol met lustrumactiviteiten. Denk aan een cantus, workshops en een 24-uurs reis. In 2023 vieren we de 40ste verjaardag van de vereniging met als thema “Tijdloos”. We hopen jullie allemaal te zien, wij kunnen niet wachten!!!

 

Lustrumartikelen

Speciaal voor jullie hebben we dit jaar lustrumartikelen ontworpen!! Jullie kunnen onder andere een das en sokken verwachten. Vanaf januari komt er meer informatie over de artikelen en hoe je ze kunt bestellen. Houd dus deze pagina in de gaten voor info en foto’s!!

 

Lustrumcommissie

Wij, de leden van de Lucie, mogen de taak op ons nemen om het hele collegejaar in het teken te laten staan van het lustrum, met als hoogtepunt de lustrumweken van 13 tot 26 maart 2023. We gaan er met zijn allen een TIJDLOOS jaar van maken!

Klik hier voor meer info over de Lustrumcommissie

 

Luciefer o.d.z. ‘In vuur en vlam’

Eens in de vijf jaar wordt er op mysterieuze wijze een lustrumcommissie gevormd. Deze commissie neemt de taak van het organiseren van een lustrum op zich. Het lustrum duurt twee weken en zit vol bijzondere activiteiten. Wat te denken van een 24-uursreis, een cantus onder begeleiding van een band of een benefietconcert voor het goede doel?


 

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven