BELANGRIJK: Berichtgeving Coronavirus

Beste leden, 

Wij hebben besloten om alle verenigingsactiviteiten tot in ieder geval 1 juni af te gelasten. Dit betekent dat de volgende activiteiten niet meer zullen plaatsvinden: 
- de medische carrière dag
- de buitenlandse excursie
- de wekelijkse woensdagborrel
- de ZesUursloop in het Wilhelminapark 
- het geneeskundefeest
- de batavierenrace 
- de Open Studenten Onderwijs Overleggen 
- het actieve Ledenweekend 
- de toneelvoorstellingen 
- het jaarlijkse gala + galadiner 

Daarnaast hebben wij van de Universiteit Utrecht het advies gekregen om geen studiereizen meer te plannen tot 1 juli. Om deze reden is ook het liftweekend van 12 tot 14 juni afgelast. 

Al wel een kaartje gekocht voor een van deze evenementen?
Dan nemen wij binnenkort contact met je op! 

Onderwijs en boekverkoop
De opleiding zal proberen zoveel mogelijk onderwijs te blijven continueren. Mocht je specifieke blokboeken, practicumhandleindingen of radiologieklappers nodig hebben, willen wij je vragen om een mail te sturen naar fiscus2@msfusams.nl. Er zal dan contact met je worden opgenomen waar je het boek kunt afhalen en hoe je dit kunt betalen. Tekstboeken kun je online kopen. Log in via www.msfusams.nl en ga naar "boekverkoop & medische artikelen". Je krijgt dan nog steeds de korting die je bij ons gewend bent! 

Voor het kopen van medische artikelen vragen wij je om je bestelling online te plaatsen en thuis te laten bezorgen. Het online kopen van medische artikelen kan via de volgende link: https://msfusams.medicalwerff.nl/

Graag drukken wij jullie ook nog op het hart om thuis te blijven als dit kan en je verantwoordelijkheid te nemen. Als student heb je misschien mildere klachten, maar je vormt eveneens een groot verspreidingsgevaar voor anderen in de samenleving. 

Wij wensen iedereen veel sterkte deze periode.

Namens het gehele XXXVIIe bestuur der MSFU "Sams", 
Wander Vermeulen
h.t. praeses