De ACTIVE doneert €949,29 aan Stichting Jarige Job

Vorig jaar is er een nieuwe commissie in het leven geroepen bij de MSFU "Sams": de commissie ACTualiteiten en Inzet Voor Elkaar, de ACTIVE. Deze commissie richt zich op drie verschillende peilers, die alle te maken hebben met maatschappelijke betrokkenheid. Een van deze drie peilers richt zich op geld inzamelen voor het goede doel. De ACTIVE staat elk jaar zelf in de keuze om een goed doel te kiezen waarvoor zij geld op willen halen. Afgelopen jaar is gekozen voor Stichting Jarige Job. 

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Zij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau. Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend, maar voor 61.000 kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. 

De ACTIVE heeft veel activiteiten georganiseerd waarbij zij geld inzamelden voor Jarige Job. Hiermee hebben zij een geweldig bedrag van €949,29 opgehaald en gedoneerd! Hiermee geven zij 27 jarige jobjes een superverjaardag! Daarnaast is de ACTIVE langsgeweest bij Jarige Job om verjaardagsdozen in te pakken. Hier hebben zij nog eens 150 dozen weten te maken! 

Wil jij zelf ook iets goeds doen in het begin van 2020? Doneer dan nu aan stichting jarige job en geef kinderen een geweldige verjaardag om nooit te vergeten! Klik hier om te doneren. 

Daarnaast is er ook dit jaar weer een nieuwe commissie opgericht welke de keuze krijgt om een goed doel te kiezen. Ben jij benieuwd welk goede doel er dit jaar is gekozen? Kom dan op woensdag 22 januari naar de wekelijkse borrel van MSFU "Sams" op de Hamburgerstraat 27.