Gezocht: bestuursleden voor geneeskunde olympiade

Heb jij zin om een groot, landelijk evenement te organiseren voor alle geneeskundestudenten, samen met een gezellige groep studenten? De Geneeskunde Olympiade is een wedstrijd die jaarlijks plaatsvindt. De beste wint!

Het programma voor de deelnemers bestaat uit twee delen:
- Een individueel deel met vragen uit het echte Amerikaanse artsenexamen, waarin te gekke prijzen zijn te winnen. De vragen voor de individuele toets zullen met behulp van docenten worden geselecteerd uit de Amerikaanse artsenexamenbank: United States Medical Licensing Examination (USMLE) en zullen in het Engels worden aangeboden. Na afloop zullen de vragen centraal worden nagekeken.
- Een interactief deel waarin de studenten in teams tegen elkaar zullen strijden voor de winst

Op alle 8 faculteiten zal op hetzelfde moment de Olympiade plaatsvinden. Zo kunnen studenten hun eigen medische kennis kunnen vergelijken met die van andere geneeskunde studenten. Om de strijd zo eerlijk mogelijk te houden kunnen de studenten deelnemen in categorieën naar jaarlaag (jaar 1, 2, 3 en master) en zal in iedere categorie aan de beste drie individuele resultaten een prijs worden toegekend. Daarnaast zullen de besturen van de verschillende studieverenigingen ook onderling strijden! 

Heb jij het overzicht van een voorzitter? De juiste kwaliteiten voor PR? Talent voor organisatie? Of wil je graag leren hoe je sponsors moet zoeken? Solliciteer nu, wij zoeken samen met jou wat het beste bij je past.

Mail je motivatie + CV uiterlijk 20 februari naar info.geneeskundeolympiade@gmail.com. Als je vragen hebt, stuur een mail of bezoek de website via deze link.