ANIOS interne en dermatologie

ANIOS interne en dermatologie

Bedrijf
UMC Utrecht
Type
ANIOS
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Interne geneeskunde
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.umcutrecht.nl/nl

Omschrijving

Bij de Divisie Interne Geneeskunde en Dermatologie (DIGD) is een vacature voor een arts-assistent niet in opleiding (anios) voor 0,8-1,0 fte vanaf 1 februari 2022 voor de duur van 1 jaar. Als ANIOS werk je afwisselend op de klinische afdeling Interne Geneeskunde, doe je consulten algemene interne geneeskunde op andere klinische afdelingen of werk je op de SEH  in het UMC Utrecht. Tijdens verheffingen van COVID-19 zal het grootste deel van de werkzaamheden op de COVID afdeling plaatsvinden, maar we streven ernaar een afwisselende taken aan te bieden.

Wij vragen een  afgestudeerde arts, die graag kennis en ervaring binnen de Interne Geneeskunde wil opdoen. Enthousiast en leergierig wil je altijd de beste zorg leveren.

Als je interesse hebt of meer informatie wilt hebben, stuur dan een mail naar e.telkamp@umcutrecht.nl

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven