Bijbaan als doktersassistent

Bijbaan als doktersassistent

Bedrijf
Care About
Type
Bachelor- en Masterstudenten
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Huisartsgeneeskunde
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://care-about.nl/werken-bij/vacatures/

Omschrijving

Bijbaan als Doktersassistent! 

Ben jij op zoek naar een parttime (of fulltime) baan die te combineren is met onder andere een studie Geneeskunde? Wil jij naast bijverdienen ook vooral leren en jezelf verder ontwikkelen? Lees dan verder! 

Hoe ziet jouw bijbaan als Doktersassistent eruit? 
Werken als Doktersassistent is een goed betaalde bijbaan, waarbij je je continu verder ontwikkelt op persoonlijk en professioneel vlak. Via CareAbout ga je bij diverse Huisartsenpraktijken aan het werk, zodat je je opgedane kennis uit je opleiding kan toepassen in de praktijk en nieuwe ervaringen kan opdoen. Deze kunnen van pas komen tijdens de rest van je opleiding en je hebt daarna relevante werkervaring die je kan toevoegen aan jouw CV! 

Wat wij bieden 
● Werken bij praktijken, huisartsenposten en andere opdrachten in jouw eigen regio;
● Je werkt zoveel als jij wilt: we kijken welke opdracht het beste past bij jouw behoeften;
● Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden; 
● Online en offline trainingsmogelijkheden; 
● Mogelijkheid om iedere maand een bijeenkomst bij te wonen met verdiepende en verbredende onderwerpen. 

Wat wij vragen 
● Een student Geneeskunde (vanaf het derde jaar) die op zoek is naar een leuke en flexibele bijbaan;
● Naast geld verdienen vind je het leuk om praktijkervaring op te doen bij een huisartsenpraktijk. Je doet op deze manier relevante werkervaring op voor na je studie. Met ons inwerkprogramma word je volledig ingewerkt, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt gaan. 
● Je bent voor een periode van minstens 4 weken in elk geval 8 uren (1 volle dag) per week beschikbaar. 

Even voorstellen 
Wij zijn CareAbout! Met een enthousiast team begeleiden wij iedere dag onze zorgprofessionals (in opleiding) in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. CareAbout gelooft dat aandacht voor de mens in de patiënt begint met goede communicatie. Waarom? Omdat gezondheid het meest kostbare bezit is van iedereen. Door de toenemende taakverschuiving naar de eerste lijn, de stijging van administratieve lasten en een groeiende zorgvraag komt echter juist die belangrijke communicatie steeds meer onder druk te staan. Het doel van CareAbout is om de communicatie in de zorg elke dag weer een stukje beter te maken en daarmee de zorg te verbeteren. Wij breiden ons team graag uit met Geneeskundestudenten met dezelfde missie! 

Sluit jij je bij ons aan en word jij de zorgprofessional van de toekomst? 
Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Deveny Jagram: +316 43 29 27 01 of werkenbij@care-about.nl

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven