Doktersassistenten gezocht!

Doktersassistenten gezocht!

Bedrijf
Huisartsenhulp
Type
Bachelor- en Masterstudenten
Locatie
Utrecht
Branche / Vakgebied
Huisartsgeneeskunde
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://huisartsenhulp.nl/

Omschrijving

Bij HuisartsenHulp vind jij als student geneeskunde dé bijbaan voor je studie. Flexibel, altijd in de buurt, goedbetaald en vooral de manier om relevante medische ervaring op te doen en nu al je netwerk op te bouwen. Wij hebben goedbetaalde bijbanen bij de ruim 3000 huisartsenpraktijken, huisartsenposten en andere medische instellingen in heel Nederland. Bij Huisartsenhulp kan je flexibel en vast werken (bijv. tijdens jouw wachttijd) als inval doktersassistent(e) bij een huisartsenpraktijk bij jou in de omgeving. Door een tekort aan doktersassistenten binnen de huisartsenzorg zijn steeds meer huisartsenpraktijken op zoek naar studenten die langdurig de praktijken willen ondersteunen. Je houdt je als doktersassistent voornamelijk bezig met de telefonische triage, jij schat aan de telefoon de urgentie in. Ook bieden veel praktijken de mogelijkheid om jou kleine medische handelingen aan te leren, denk hierbij aan: bloeddruk meten, oren uitspuiten, CRP-metingen, uitstrijkje, bloedafname, wratten aanstippen etc. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Ben jij een bachelor of master geneeskundestudent? Dan leren wij je graag kennen! Meld je snel en gemakkelijk aan via www.huisartsenhulp.nl. Middels een teams-intakegesprek bespreken wij jouw wensen en voorkeuren, zodat wij een geschikte werkplek voor jou kunnen zoeken!

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven