ANIOS Neurologie, MSB Gouda

ANIOS Neurologie, MSB Gouda

Bedrijf
MSB Gouda
Type
ANIOS
Locatie
Gouda
Branche / Vakgebied
Neurologie
Vereiste taal
Nederlands
Website
msbgouda@ghz.nl

Omschrijving

Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Gouda verwelkomt je graag als ANIOS in het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) om ons te helpen bij het behandelen van onze patiënten op de afdeling Neurologie. We hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en jij hebt daar een essentiële rol in.
Het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Gouda is een maatschap van ruim honderd medisch specialisten, onderverdeeld in 18 vakgroepen met 20 specialismen.
Bij MSB Gouda werken tevens een flink aantal arts- assistenten (ANIOS), een stafbureau en researchverpleegkundigen. MSB Gouda levert medische en medisch specialistische kennis en kunde van kwalitatief hoog niveau, is op dat gebied leidend in de regio en toont zich ondernemend. Met oog voor medisch specialistische innovatie wordt ingespeeld op de (veranderende) behoeften van patiënten, hun verwijzers en de maatschappij.
De vakgroep neurologie bestaat uit 8 neurologen en 8 arts-assistenten. Eén van de arts-assistenten is in opleiding tot neuroloog in het HMC. Daarnaast zijn er 3 coassistenten en een semiarts vanuit het LUMC.

Dit ga je doen
De werkzaamheden worden verricht op de verpleegafdeling, Spoedeisende Hulp en er zijn consulten op andere afdelingen. Daarnaast is het mogelijk om poliklinisch nieuwe patiënten te zien. Al deze activiteiten vinden plaats onder supervisie van een neuroloog die goed bereikbaar is. De arts-assistenten functioneren als voorwacht tijdens de diensten. Door een open en informele sfeer proberen wij een prettig en goed opleidingsklimaat te scheppen.
Wekelijks zijn er meerdere besprekingen: onder meer radiologie, neurochirurgie en neuro-oncologie. Op vaste momenten worden artikelen gerefereerd. Er zijn gespecialiseerde poliklinieken (Parkinson, MS, hoofdpijn, slaapstoornissen, geheugenstoornissen) en een goed geoutilleerde afdeling Klinische Neurofysiologie.

Dit breng je mee

 • Je praat gemakkelijk met anderen en kan je schriftelijk goed uitdrukken
 • Je neemt graag het initiatief om zaken op te pakken
 • Je wil je graag verder ontwikkelen
 • Je beschikt over probleemoplossend vermogen
 • Kom je bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag)

Bij ons krijg je

 • Een warm welkom en een fijne plek om te starten
 • Een goede voorbereiding voor je verdere carrière
 • Hulp en advies bij het vinden van vervolgplekken. Jouw toekomst staat bij ons voorop!
 • Een tijdelijk dienstverband bij het MSB Gouda van 38 uur per week
 • Salaris conform Cao Ziekenhuizen, FWG 65
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag (dus 14 maandsalarissen per jaar!)
 • Goede bereikbaarheid. Het GHZ ligt op loopafstand van de trein en bus en vlakbij de A12
 • Ziekenhuisbrede maandelijkse assistentenborrel

Wil je eerst de sfeer zelf eens proeven? Kom dan een dag meelopen!

Werken bij het GHZ
Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat ‘t klopt.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met neuroloog/opleider mw. J. Schuuring via janneke.schuuring@ghz.nl of neuroloog/medisch leider S. Wagemakers via sander.wagemakers@ghz.nl

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. S. Wagemakers (neuroloog, medisch leider neurologie) sander.wagemakers@ghz.nl, mw. J. Schuuring (neuroloog) janneke.schuuring@ghz.nl
Voor meer informatie over het ziekenhuis verwijzen we naar onze website www.ghz.nl
Op www.msbgouda.nl vind je meer informatie over het MSB.
Direct solliciteren kan via: Link vacture

mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven