Website Slimstuderen logo MFSU Sams

Website Slimstuderen logo MFSU Sams

SlimStuderen.nl - De specialist in samenvattingen en online cursussen

SlimStuderen.nl heeft een samenwerking met de MSFU “Sams”. SlimStuderen.nl biedt jullie optimale toegang tot voor jullie essentiële tentamenleerstof door samenvattingen van alle blokken aan te bieden. De samenvattingen worden geschreven door studenten die op dat moment zelf het vak volgen en gecontroleerd door een ouderejaarsstudent, dus ze zijn up-to-date en van goede kwaliteit.

SlimStuderen.nl is onderdeel van Slim Academy en staat al meer dan 15 jaar bekend om de kwaliteitssamenvattingen. Studenten beoordelen de samenvattingen gemiddeld met een 8,3.

De samenvattingen van SlimStuderen.nl zijn zowel online als offline beschikbaar. Op de woensdag in de vierde week bij Willy's Winkeltje kun je terecht voor een samenvatting van week 1 t/m 3 van het blok. De dinsdag daarvoor opent zich de webshop op www.SlimStuderen.nl al met de verkoop van de digitale versie. Voor de colleges van week 4 en 5 moet je nog even geduld hebben tot de laatste donderdag voor het tentamen. Dit supplement kun je gratis op www.SlimStuderen.nl  downloaden, of onze Facebook groep.

Sinds collegejaar 17/18 is het ook mogelijk om de samenvattingen in een handig abonnement af te sluiten. Zo heb jij het gehele jaar toegang tot alle samenvattingen van jouw studie en bespaar je tot wel 60%!
De voordelen van SlimStuderen.nl op een rijtje:

  •         Zowel digitaal als offline beschikbaar
  •          Medestudenten geven gemiddeld een 8,3
  •          Al meer dan 15 jaar ervaring
  •          Nieuwe voordelige abonnementen
  •          Meer dan 1800 samenvattingen en online cursussen beschikbaar
  •          Efficiënt en effectief studeren


Word ook vrienden op Facebook met SlimStuderen.nl Geneeskunde Utrecht om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen. Wanneer er weer gezocht wordt naar nieuwe auteurs zal ook dat hierop kenbaar gemaakt worden.

Vele studenten gingen je al voor, dus waar wacht je nog op? Succes met studeren!

 

Vacature auteurs SlimStuderen.nl

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die het leuk lijken om samenvattingen te schrijven voor SlimStuderen.nl. Voor meer informatie kun je terecht op www.SlimStuderen.nl/onze-vacatures

Kortingscode
MSFU Sams en SlimStuderen.nl werken nauw samen, en jij kunt daarvan profiteren! Hoe? Met de code SlimmeSams krijg jij 5% korting op jouw SlimStuderen.nl samenvattingen!