Samenvattingen

Welkom studenten geneeskunde in Utrecht! Jullie staat een jaar vol nieuwe arts-in-spé-kennis te wachten, colleges met onmogelijke woorden, slimme medestudenten die alles in één keer lijken te begrijpen, werkgroepdocenten die over de stof heen walsen… Je zult gerust eens met je handen in het haar zitten of je studieboeken in de prullenbak willen gooien. Maar wees niet getreurd, er is een laatste troost die jou die zware studie gaat helpen doorkomen! Want opgeven ken je niet; dokter worden we tenslotte allemaal maar al te graag.

SlimStuderen heeft een nauwe samenwerking met jullie studievereniging, de MSFU “Sams”. SlimStuderen biedt jullie de optimale toegang tot jullie essentiële tentamenleerstof door samenvattingen van alle blokken aan te bieden. Geschreven door studenten die op dat moment zelf het vak volgen en gecontroleerd door een ouderejaarsstudent, dus up-to-date en van goede kwaliteit.

Op de woensdag in de vierde week bij Willy’s Winkeltje kun je terecht voor een samenvatting van week 1 t/m 3 van het blok. De maandag daarvoor opent zich de webshop op www.slimstuderen.nl al met de verkoop van de digitale versie. Voor de colleges van week 4 en 5 moet je nog even geduld hebben tot de laatste donderdag voor het tentamen. Dit supplement kun je gratis op www.slimstuderen.nl downloaden.

Vele studenten gingen je al voor, dus waar wacht je nog op? Succes met studeren!

Word ook vrienden op Facebook met SlimStuderen Geneeskunde Utrecht om op de hoogte gehouden te worden van alle ontwikkelingen. Wanneer er weer gezocht wordt naar nieuwe auteurs zal ook dat hierop kenbaar gemaakt worden.