Tentamencursussen

Beste leden,

AthenaStudies verzorgt cursussen voor vakken die studenten als moeilijk kunnen ervaren. In samenwerking met MSFU Sams zal AthenaStudies tentamenhulp verzorgen voor eerste- en tweedejaars geneeskunde studenten in Utrecht. Kwaliteit staat hierbij voorop, streng geselecteerde docenten stomen jou op persoonlijke wijze klaar voor het tentamen. Er wordt gebruik gemaakt van zelf samengesteld lesmateriaal en oefenvragen die aansluiten op het tentamen.

Leden van MSFU Sams profiteren van de samenwerking tussen beide partijen. Als lid van MSFU Sams krijg je namelijk 10% korting op elke cursus die jij graag wil volgen! Hoe verzilver je deze korting? Klik op de banner aan de bovenkant van de site, log in met je persoonlijke ledenaccount en daarna wordt je automatisch doorverwezen naar de partnersite van MSFU Sams en AthenaStudies waar de 10% korting al voor jou verrekend is. Nooit meer gedoe met kortingscodes dus!

 

Meer informatie en vacatures: Athenastudies

_________________________________________________________________________________________

Capita Selecta verzorgt al jarenlang tentamencursussen voor alle eerste- en tweedejaars vakken van Geneeskunde in Utrecht en helpt zo studenten al hun felbegeerde studiepunten te halen!

MSFU Sams en Capita Selecta werken nauw samen, en jij kunt daarvan profiteren! Hoe? Door de code Samslid2017 in te vullen bij je inschrijving, dan krijg je altijd 10 euro korting! Houd verder onze Facebookpagina van Capita Selecta Geneeskunde Utrecht in de gaten voor de laatste nieuwtjes en unieke kortingsacties, en kijk op de website voor het actuele cursusaanbod.

Meer informatie en vacatures: Capita Selecta