Tickets

TWEEDEjaarsweekend, voor studenten die zijn gestart in september 2020 *UITVERKOCHT*

€45,35

Beste tweedejaars,

Het eerste jaar zit er voor jullie alweer bijna op. Het was een bijzonder jaar waarin jullie veel leuke dingen hebben moeten missen die de MSFU "Sams" normaal voor jullie organiseert. We zijn gelukkig weer aan het versoepelen met de maatregelen en steeds meer evenementen gaan weer fysiek door. 1 van de belangrijkste dingen die jullie hebben gemist afgelopen jaar is het Eerstejaarsweekend. Wij hebben ons hard gemaakt voor jullie en het is ons gelukt hier nog een waardige vervanging voor te vinden.

Prijs: €45,35

Tour de Sams

€12,85

Wielrenners opgelet! Op 28 augustus vindt de allereerste editie van de Tour de Sams plaats. Om 13:00 zullen we vertrekken vanuit Utrecht en een mooie ronde van ongeveer 75 kilometer fietsen voor het goede doel. Iedereen die meefietst kan zich namelijk laten sponsoren door familie, vrienden en/of kennissen (info volgt). De opbrengst gaat naar de Mobiele Huiskamer, waar kinderen in het WKZ en patiënten van het UMC Utrecht in een huiselijke sfeer afscheid kunnen nemen of juist iets kunnen vieren. 

Prijs: €12,85

Speciaalbierpakket

€9,85

Hij is er dan eindelijk, hét speciaalbierpakket van de barcommissie van de MSFU "Sams"! 

Met 4 speciaalbiertjes, 2 mooie viltjes en een goede opener kan de borrel beginnen. Iedere woensdagavond op te halen op de Hamburgerstraat 27 ;)

 

*€0,35 aan transactiekosten

Prijs: €9,85

Eerstejaarsweekend voor studenten die starten in september 2021

€45,35

Op de laatste dag van de zorgstage zullen jullie als eerstejaars vertrekken naar het brabantse Someren. Het zal een weekend worden vol gezelligheid en feest. Overdag zullen er spellen gespeeld worden en zal er een wedstrijd zijn tussen de werkgroepen. De avondprogramma's zijn gevuld met een cantus, bonte avond en natuurlijk leuke feestjes! 

Let op: Dit kaartje is alleen voor studenten die starten met het studeren van geneeskunde in 2021

Prijs: €45,35